Erdal Acar kitabını eşine imzaladı

Gazeteci Tayyar Işıksaçan’ın kalem aldığı iş adamı Erdal Acar’ın hayatını konu alan “Erdal Acar / Anlatılmaz yaşanır” isimli kitap satışa çıktı.
Hayatını konu alan kitabı yeni eşi Kardelen Acara imzalayan Erdal Acar “yaklaşık iki aydır hazır kitap ama bu arada benim düğün telaşım ve kitabı eşime adamış olmam nedeni ile çıkışını ertelemiştik. Kitap artık ülke çapında bütün kitap evlerinde satışta, bende bugün kitabı eşime imzalayarak hediye ettim” dedi.

Çocukluk yıllarından bugüne kadar hayatının en önemli bölümlerini bu kitap için anlatan Erdal Acar, kitabın içinde yer alan anılarda ikinci ve üçüncü şahıs olarak yer alan önemli isimleri bugün ki yaşamlarını göz önüne alarak rumuzlu olarak anlattı.

Kitapta Erdal Acar’ın hayatı kadar bir dönem medyaya da yansıyan büyük olaylarının perde arkası da Erdal Acar tarafından anlatıldı.
Önümüzde ki günlerde başta İstanbul olmak üzere İzmir, Ankara, Trabzon ve Antalya’da kitap için imza günleri düzenlenecek ve Erdal Acar’da bu imza günlerine katılarak söyleşilerde bulunacak.

Kitabını daha rafa çıkmadan yeni eşi Kardelen Acar’a imzalayarak hediye eden Erdal Acar “Kardelen bütün hayatımı biliyor ama bu kitap benim ona düğün hediyelerimden biri bu nedenle ilk kendisine imzaladım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.