Ercan Ahi Hedefi 12’den Vuracak

MÜZİK dünyasının başarılı isimlerinden Ercan Ahi, söz ve müziği kendisine ait olan ’Lady Şans’ isimli şarkısının çalışmasını tamamladı.

Başarılı müzisyenlerle çalıştığını dile getiren Ercan Ahi, şarkısının aranjesini El Yasso’nun yaptığını, klibinin yönetmenliğini ise Mesmo Salur üstendiğini söyledi. Rap’ın vazgeçilmez sevdası olduğunu ifade eden Ahi,’Rap benim yaşam tarzım. Şarkım müzik dünyasına damga vuracak’dedi.

Baaşarılı şarkıcının single çalışması Taner Adıgüzel ‘in Prodüktörlüğünde Tan Medya etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini alacak.

ERCAN AHİ KİMDİR?

İstanbul Üsküdar da dünyaya gelen Ercan Ahi, Sanat çalışmalarına ilkokulda Selma Güneri’nin başrolünü oynadığı Yeşilçam filminde oyunculuk yaparak başladı. Üsküdar Halide Edip Anadolu lisesini bitiren Ercan Ahi, Sahne ve sahne sanatları alanında tiyatro oyunu, sinema, dizi ve reklamlarda rol almaya başladı. Lise sonrası, Tiyatro, Halkla İlişkiler ve İşletme okudu hatta eğitim hayatı devam ederken kariyerine yön verecek çalışmalarına da başlamış oldu.

Oyuncu ,sunucu , şovmen Mc olarak farklı performanslar gerçekleştiren Ercan Ahi, içinde büyüdüğü hip-hop kültürünün etkilerini hayatında göstermeye başladığında 2009′ da oyunculuğa ara verip “Ercan Ahi Şova” ağırlık vermeye başladı. Rap performanslarıyla birlikte sahne şovunu beraber yürüttü. Yazılı ve yayımlanmış şarkısı olmamasına rağmen sayısız konser ve festivalde sahne aldı. Ellinin üzerinde Türkiye turnesi ve sahne performansı yapan Ercan Ahi, Global ve ulusal markaların etkinliklerinde, güzellik yarışmalarında, lansmanlarda ve festivallerde ki sahne şovlarıyla meslek yaşamında 20 seneyi geride bıraktı. Sanatçı, ‘’Didim Tunink Fest, Şeytanın Adi Köpekleri , Siz Kac Kişisiniz , Yeni Dünya Düzeni , Adap’’ ile müzik severlerle buluştu. Şimdi ise Lady Şans adlı parcasıyla müzik platformlarında yerini almaya hazırlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.