Enrique Iglesias ve Shakira’dan sonra şimdide Tarkan’ın peşinde

Enrique Iglesias, Shakira gibi tüm dünyanın tanıyıp sevdiği isimlerin tercih ettiği Azerbaycan’lı fotoğraf sanatçısı Mirzoyev Afşar Galipoğlu, ayrıca Azerbaycan Formula 1 yarışlarının da resmi fotoğrafçısı… Her yaz geleneksel olarak gerçekleşen Uluslararası Jara Festivali’nin de resmi fotoğrafçısı olan Mirzoyev, 25-28 Temmuz’da Hazar Denizi’nin kıyısında gerçekleşecek ve dünya yıldızlarına ev sahipliği yapacak olan Jara Festivali için hazırlıklarına devam ediyor.

Performans fotoğrafçılığının “anı yakalamak” olduğunu ve kendisine büyük heyecan verdiğini söyleyen yetenekli fotoğrafçı, sahnede sanatçıyla beraber hareket ettiğini söylüyor. Çalıştığı isimlerle çok yakın olduğunu ve onları doğru analiz ettiğini söylüyor. Sahnede ne zaman, ne yapacağını takip ederek istediği kareleri yakalamayı başaran fotoğrafçı, yıldızlar tarafından tercih edilme sebebinin de bu olduğunu ekliyor.

Son günlerde Ece Seçkin’in düet yaptığı gibi gösterildiği haberlerle anılan dünyaca ünlü yıldız Enrique Iglesias’le çalışan Mirzoyev Türk sanatçılar arasında Sezen Aksu ve Tarkan’ı beğendiğini ve sahne fotoğraflarını çekmekten gurur duyacağını söylüyor.

blank

Bakü doğumlu olan Mirzoyev’in çocukluğu ise Moskova’da geçti. Daha sonra fotoğrafçılık eğitimini Azerbaycan’da tamamlayan genç sanatçı New York’ta fotoğrafçılık üzerine çalışmalar yaptı. Genç yaşına rağmen pek çok başarılı projeye adını yazdıran Mirzoyev, işi sebebiyle çok fazla seyahat ettiğini ve gezip gördüğü şehirler arasında İstanbul’dan özellikle çok etkilendiğini de belirtiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.