Enis Arıkan’dan gülümseten Jennifer Lopez paylaşımı

Dün Antalya’da gerçekleşen Jennifer Lopez konserine katılan oyuncu Enis Arıkan, sosyal medyadan güldüren bir paylaşıma imza attı. Arıkan, arkasında Lopez’in olduğu bir kareyi paylaşarak, “Bana açık büfeden yemek alıyor” notunu düştü.

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, dün Antalya Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Otel’de sevenleriyle buluştu. Konsere katılanlar arasında ünlü pek çok isim yer alırken, Enis Arıkan da Lopez’i locadan izledi. Arıkan, ünlü şarkıcıyla aynı karede yer aldığı fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Arkasında Lopez’i yakalayan Arıkan, “Bana açık büfeden yemek alıyor” yazarak Jennifer Lopez’i etiketledi. Yakışıklı oyuncunun bu paylaşımı takipçilerini gülümsetti.

Antalya’da Jennifer Lopez rüzgarı esti!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.