Engin Günaydın: Özel hayatımda da komik olmayı çok isterdim

“Kanal D ile Günaydın Türkiye” ünlü oyuncu Engin Günaydın ile çok özel bir söyleşi gerçekleştirdi.

Özel hayatı ve mesleği ile ilgili açıklamalar yapan ünlü oyuncu bugüne kadar neden evlenmediği sorusunda “büyük bir ailem olmasaydı, bir aileye ihtiyaç duyabilirdim. Ben yeni bir aile kurmak yerine, kendi ailem ile devam etmek istedim. Bundan dolayı tüm yatırımlarımı ailem için harcadım, sonuç ise mükemmel, yeni bir aileye ihtiyacım yok, mevcut ailemiz çok geniş ” dedi.

Özellikle komedi içerikli projelerde yer alan Günaydın, özel hayatında da komik olup olmadığı ile ilgili “komik olmak çok isterdim, heveslendiğim ve özendiğim bir şeyde bu, çünkü espiri çok farklıdır, bazen insanı rezilde eder, ondan dolayı rezil olmak istemem” dedi.

Kanal D İle Günaydın Türkiye, hafta içi her gün saat 06.45’de Kanal D’de!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.