Engin Altan Düzyatan’ı da öldürdüler

Sosyal medyada ünlü isimlerin öldüğüne dair paylaşılan yalan haberler yüzünden mağdur olan isimler arasına Engin Altan Düzyatan da katıldı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın sosyal medyada ‘trafik kazası geçirip öldüğü’ iddia edildi. Kısa sürede hızla yayılan bu dedikodu Engin Altan Düzyatan’ın sevenlerini korkuttu. Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar geçtiğimiz günlerde İtalya’nın Capri Adası’na tatile gitmişti. Şu sıralar tatiline devam eden ünlü çift hakkında çirkin bir iddia ortaya atıldı.

ESPRİLİ BİR ŞEKİLDE YALANLADI

Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun trafik kazası geçirip öldüğünü iddia etti. Kısa sürede hızla yayılan ‘öldü’ paylaşımı Engin Altan Düzyatan’ın sevenlerini korkuttu. Öldü haberlerini duyan Engin Altan Düzyatan, sosyal medya hesabından ‘Duyduğuma göre ölmüşüm’ mesajını yazıp iyi olduğunu sevenleriyle paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.