Engin Altan Düzyatan’dan kimsesiz çocuklara büyük jest

Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan çifti, bebekleri Emir’e gönderilen hediyeleri kimsesiz çocuklara bağışladı.

Geçtiğimiz günlerde oğulları Emir’i kucaklarına alan Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan çiftinin evi, bebek hediyeleriyle dolup taştı. Alkoçlar’ın geçen ay düzenlediği baby shower davetinde gelenlerin yanı sıra devamında firmaların gönderdiği hediyeler, neredeyse 1 kamyonu dolduracak sayıya ve hacme ulaştı. Ünlü çift, hediyeleri kimsesiz çocuklara bağışlama kararı aldı.

KİMSESİZ ÇOCUKLARA HEDİYE ETTİLER

Paketlerde çok sayıda çocuğun 1 yaşına kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda eşya olduğu öğrenildi. Biberondan bebek bezine, hazır mamadan tuluma, monttan oyuncağa yüzlerce parça, kimsesiz çocuklara iletilmek üzere büyük kolilere konuldu. Bu ürünleri ilk etapta Beykoz’daki Yetiştirme Yurdu’na gönderten Alkoçlar, hediye geldikçe diğer yurtlara bağışa devam edecek.

İki yıl önce evlenen Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan çifti, ilk bebeklerini 9 Ocak’ta kucaklarına aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.