Engin Altan Düzyatan karantinaya alındı

Şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan koronavirüs şüphesiyle pcr testi yaptırdı. Test sonucu negatif çıkan Engin Altan Düzyatan önlem amaçlı kendisini evinde karantinaya aldı.

Ulaş Tuna Astepe ile TRT1’de yayınlanan Barbaroslar dizisinde başrolleri paylaşan Engin Altan Düzyatan, koronavirüs şüphesi nedeniyle pcr testi yaptırdı.

Ünlü oyuncunun pcr test sonucu negatif çıktı. Ancak Engin Altan Düzyatan sonradan pozitif çıkma ihtimaline karşı kendini karantinaya aldı.

Barbaroslar setinde üşüttüğü düşünülen Engin Altan Düzyatan, evinde istirahate çekildi. Başarılı oyuncu ilerleyen günlerde yeniden test yaptıracak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.