Engin Altan Düzyatan iş yerine tatili tercih etti

2010 yapımı “Romantik Komedi” ve 2013 yapımı “Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda”dan sonra, serinin üçüncü filmi için hazırlıklar başladı. Kadroyu değiştirmek istemeyen yapımcı, ilk iki filmde başrolde olan Engin Altan Düzyatan’la bir kez daha masaya oturdu. Ancak iddiaya göre ünlü oyuncu, senaryoya ısınamadığı gerekçesiyle teklifi reddetti. Engin Altan Düzyatan – Nelişah Alkoçlar geçtiğimiz yıl oğulları Emir’i kucaklarına aldı. Astronomik ücrete rağmen “hayır” yanıtından dönmeyen Düzyatan’ın bu yazı dinlenmeye ayıracağı, eşi Neslişah Alkoçlar ve ocak ayında dünyaya gelen oğulları Emir’le uzun bir tatil yapacağı söyleniyor. Romantik Komedi’de Cemal Hünal, Gürgen Öz, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, Engin Altan Düzyatan ve Gökçe Özyol rol almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.