Engin Altan Düzyatan, Burak Özçivit’e methiyeler düzdü

Engin Altan Düzyatan, önümüzdeki sezon ekrana gelecek ‘Diriliş Osman’ dizisinde Osman Gazi’yi canlandıracak Burak Özçivit’e methiyeler düzdü.

Reyting rekortmeni ’Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, devam niteliğindeki ‘Diriliş Osman’ dizisinde oğlunu canlandıracak olan Burak Özçivit’ten övgü dolu sözlerle bahsetti. Eşi Neslişah Alkoçlar ile akşam yemeği yiyen Düzyatan, çıkışta habercilerle sohbet etti. Düzyatan, 3 sezondur ekranda olan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin mayıs ayında final yapacağını söyledi. Dizi sonrası vaktinin birçoğunu ailesine ayıracağını belirten oyuncu, ‘Diriliş Osman’ dizisinde oynayacak olan Burak Özçivit için ise “Burak, kardeşim de hakkını verecek inanıyorum” dedi. Düzyatan daha sonra eşiyle aracına binerek evinin yolunu tuttu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.