Engin Altan Düzyatan Barbaros için imajını değiştirmeye başladı

Uzun dönem boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan yeni projesi Barbaros için imajını değiştirmeye başladı. Tatilde çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Düzyatan'ın Barbaros dizisi için değiştirdiği imajı da gözlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros dizisi için imaj değişikliğine gidiyor. 5 sezon boyunca Diriliş Ertuğrul dizisinde oynayan ve performansıyla izleyenlerin beğenisini kazanan Engin Altan Düzyatan ailesiyle beraber çıktığı tatilden fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Oyuncunun son fotoğrafında imaj değişikliğine gittiği ve yeni dizisi için hazırlıklara başladığı belli oluyor.

Düzyatan, dizide Barbaros Hayreddin Paşa’yı canlandıracak. ES Film tarafından hazırlanan dizinin çekimlerinin ocak ayında başlaması planlanıyor. Ünlü oyuncunun paylaşımında sakallarının uzamasının, dizideki imajıyla ilgili olduğu düşünülüyor.

Engin Altan Düzyatan
Engin Altan Düzyatan
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.