Engin Akyürek’ten örnek davranış

Ünlü oyuncu Engin Akyürek “Bir Dileğim Var Derneği”nin aracılığıyla kendisiyle tanışmak hayalini kuran hasta hayranını hastane odasında ziyaret etti.Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu’yla başrollerinde yer alacağı “Esaretin Bedeli” dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Engin Akyürek, sanatçı arkadaşlarına örnek olacak bir davranışta bulundu.

En büyük hayali Engin Akyürek ile tanışmak olan Şerife, bu arzusuna “Bir Dileğim Var Derneği” sayesinde gerçekleştirdi. Akyürek, önceki gün Şerife’yi tedavi gördüğü Göztepe Medical Park Hastanesi’nde ziyaret etti. Ünlü oyuncu hasta yatağında ziyaret ettiği hayranıyla sohbet edip moral verdi.

engin-akyurek

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.