Engin Akyürek’li ‘Çocuklar Sana Emanet’in galası gerçekleşti

Başarılı oyuncu Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı, Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerine imza atan başarılı yönetmen Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’in galası 21 Mart Çarşamba akşamı Vadistanbul’da gerçekleştirildi.

Avşar Film yapımcılığında, 23 Mart’ta vizyona girecek olan ‘Çocuklar Sana Emanet’in galasına yoğun bir ilgi vardı. Melis Birkan, Fadik Sevin Atasoy, Selen Öztürk, Hilal Saral, Bestemsu Özdemir, Ahmet Tansu Taşanlar, Oya Unustası, Cem Karcı, Uluç Bayraktar, Ragıp Savaş, Genco Özak gibi birçok ünlü isim film ekibinin heyecanını onlarla birlikte galada yaşadı. Gecede Çağan Irmak’ı, yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Gülizar’ adlı dizinin oyuncularından Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Berkay Ateş, Ebru Cündübeyoğlu, Goncagül Sunar, Mahperi Mertoğlu, Sevtap Özaltun, Emre Taşkıran, Baran Can Eraslan, Pelin Abay da ünlü yönetmeni yalnız bırakmadı.

blank

Gala öncesi kırmızı halıda basının karşısına geçen yönetmen Çağan Irmak ve oyuncular, filmi isminde olduğu gibi izleyicilere emanet ettiler.

Gizemli bir dünyanın kapılarını aralayarak sinemaseverlerin kalbine dokunan filmin gösteriminin sonunda davetliler tüm ekibi ayakta alkışladı.

“Çocuklar Sana Emanet”, Engin Akyürek’in canlandırdığı Kerem adlı karakterin başından geçen travmatik kaza sonrası geldiği kasabada ortaya çıkan sıra dışı olayları gerilimli bir dille anlatıyor. Engin Akyürek’e Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Ogün Kaptanoğlu ve Osman Alkaş gibi usta ve genç isimlerin birlikte eşlik ettiği film bol sürprizli kurgusu ve sürükleyici konusuyla izleyenleri şaşırtacak.

“Çocuklar Sana Emanet”in Fragmanı:

YouTube video

“Çocuklar Sana Emanet”in Kamera Arkası:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.