Engin Akyürek’li ‘Çocuklar Sana Emanet’ için heyecanlı bekleyiş başladı

Türk Sineması’nın önemli yönetmenlerinden Çağan Irmak, yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’te sinemaseverlerin kalbine dokunacak. Yıldız oyuncu Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı film, 23 Mart’ta vizyona girecek.

Hem televizyonda hem de beyazperdede milyonların büyük beğenisini kazanan Türk Sineması’nın en önemli yönetmenlerinden Çağan Irmak, yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’le daha güzel bir dünyanın mümkün olduğunu sürprizlerle dolu bir kurguyla anlatıyor. Ünlü yönetmen, 23 Mart’ta gösterime girecek filmin etkileyici konusuyla gizemli bir dünyanın kapısını aralayacak.

Sinemaseverleri yarattığı dünyalarla büyüleyen Irmak’ın yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’in başrolünde yıldız oyuncu Engin Akyürek yer alıyor. Akyürek’e Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Ogün Kaptanoğlu ve Osman Alkaş gibi isimlerin eşlik ettiği filmin yaratacağı hissi Çağan Irmak şu sözlerle anlatıyor: “Kendi kötülüğümüzü başkasının gözüyle görebilsek nasıl olurdu? Tüm istediğimiz zincirlerimizden kurtulmak belki de; kimseye zarar vermeden, bizi sınırlandıran, bizi yok eden tüm zincirlerden kurtulmak. Yaralayan da iyileştiren de bir insanın dokunuşu ise eğer, daha güzel bir dünya mümkün.”

Engin Akyürek’in hayat verdiği Kerem adlı karakterin başından geçen travmatik kaza sonrasında geldiği kasabada karşı karşıya kaldığı sıra dışı olayların anlatıldığı ‘Çocuklar Sana Emanet’, bol sürprizli kurgusuyla izleyicileri sürükleyecek.

Çarpıcı konusuyla çok konuşulacak ‘Çocuklar Sana Emanet’, 23 Mart’ta sinemalarda!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.