Engin Akyürek’in yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’ Güney Amerika’ya açılıyor

‘Çocuklar Sana Emanet’in başrol oyuncusu Engin Akyürek, “Değişik ve heyecan dolu bir işe imza attık. Filmimiz haziranda Güney Amerika ülkelerinde vizyona girecek” dedi.

Vatan’ın haberine göre bir AVM’de gerçekleşen galaya film oyuncuları ve ekibin yanı sıra Bestemsu Özdemir, Yosi Mizrahi, Ebru Cündübeyoğlu gibi ünlü isimler de katıldı. Filmin başrolünü üstlenen Engin Akyürek, “Değişik ve heyecan dolu bir işe imza attık. Flmimiz Güney Amerika ülkelerinde vizyona girecek” diye konuştu.

“ÇAĞAN GÖNÜLLERİN ADAMI”

‘Issız Adam’ filminde Çağan Irmak ile çalışan Melis Birkan da galadaydı. Birkan, yönetmen hakkında, “Çağan gönüllerimizin adamı. Onun sevgisi benim için çok büyüktür” dedi. Çağan Irmak da “Bu film, çok alışık olduğumuz bir Çağan Irmak filmi değil. Umut dolu bir film yaptık” ifadelerine yer verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.