Engin Akyürek’e sevgi seli

Ünlü oyuncu Engin Akyürek ‘’Sessızlik’’ adlı kitabının ilk imza gününde D&R Suadiye’de sevenleriyle buluştu. Hayranları ve sanatçı dostları Engin Akyürek’i bu özel gününde yalnız bırakmadı.

Tüm dünyada her yaştan büyük bir hayran kitlesi bulunan Engin Akyürek 21 öyküden oluşan ilk öykü kitabı Sessizlik’in imza günü için D&R Suadiye’de sevenleriyle buluştu. Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birkeşik Devletleri, Brezilya, Porto Riko, Ispanya, Almanya ve Meksika’dan gelen hayranlarının yoğun ilgisini gören sanatçı tüm sevenleri ile tek tek ilgilenip, sohbet etti. Yurtdışından gelen hediyeleri de kabul eden sanatçı Güney Amerika ziyaretinde çok güzel ağırlandığını belirtti.

blank

Toygar Işıklı, Tolga Sarıtaş ve Sarp Akkaya’nın imza gününde yalnız bırakmadığı Engin Akyürek kitabı ile ilgili: ‘’Sessizlik aslında benim yıllardır yazdığım öykülerin bir kitapta toplanmış hali. Sessizliğin anlamı herkese göre değişir ama benim için sessizlik çok güçlü. Sessizliğin bir sesi var ve kitapta bu çokça geçiyor. Gelirini Darüşşafaka’ya bağışlayacağız bu anlamda da çok mutluyum. Oyuncuyum yazarlıkla ilgili çok bir iddaam yok ama umarım okuyucular sever.’’ diye belirten sanatçı yeni filminin de müjdesini verdi. Engin Akyürek: ‘’Yeni filmimiz Ocak sonu gibi vizyona girecek, güzel bir aşk filmi oldu.’’ diye belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.