Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün yeni imajları dikkat çekti

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinin ilk sahnesinin çekimleri için yıllar öncesine geri döndü.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’yu buluşturan Sefirin Kızı merakla bekleniyor. Star TV’de ekrana gelecek olan dizinin çekimleri bir kaç gün önce Muğla’da başladı. Geçmişe dayanan büyük aşklarının anlatıldığı sahnelerin çekimi için yıllar öncesine geri dönen Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun yeni imajları dikkat çekti. Akyürek uzun bir süreden sonra ilk kez sakalsız kamera karşısına geçti. Ayrıca yakışıklı oyuncu saçlarını da bu rol için kısalttırdı. Neslihan Atagül Doğulu ise hafif makyajı ve spor tarzı ile beğeni topladı.

blank
Engin Akyürek – Neslihan Atagül

Yapımını O3 Medya ve NGM’nin üstlendiği Sefirin Kızı’nda yönetmen koltuğuna Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem birlikte yazıyor. Sefirin Kızı’nda Engin Akyürek Sancar, Neslihan Atagül ise Nare karakterlerini canlandırıyor.

Engin Akyürek ile Neslihan Atagül’ü buluşturan Sefirin Kızı dizisinin çekimleri başladı

Engin Akyürek
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.