Engin Akyürek ve Çocuklar Sana Emanet’e İzmir’de büyük ilgi

Cuma günü vizyona giren’ın yeni filmi “Çocuklar Sana Emanet”in ekibi İzmir seyircisiyle buluştu. İzmirli yönetmen ve ekibine yoğun ilgi vardı.

 

blank
Çocuklar Sana Emanet – Engin Akyürek

” filminin yönetmeni Çağan Irmak, oyuncuları Engin Akyürek, Şerif Sezer, Ogün Kaptanoğlu, Birsen Dürülü, Çağdaş Yılancı ve filmin çocuk oyuncusu Eren Devrim’in katılımıyla 27 Mart Salı günü Cinemaximum Optimum AVM’de gerçekleşen seyircili gösterime İzmirlilerin ilgisi büyüktü. Gösterim öncesinde heyecanlarını paylaşan yönetmen ve oyuncular seyircilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Filmin başrol oyuncusu Engin Akyürek’in hayranları gösterimden saatler önce gelerek hayran oldukları oyuncuyu beklediler.

 

Çağan Irmak, oyuncuları Engin Akyürek,-Şerif Sezer-Ogün Kaptanoğlu-Birsen Dürülü-Çağdaş Yılancı-Eren Devrim

Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği, Çağan Irmak’ın aynı zamanda senaryosunu da kaleme aldığı ‘Çocuklar Sana Emanet sinemalarda.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.