Engin Akyürek ve Bergüzar Korel çılgınlığı

15 Şubat Cuma günü vizyona giren Ay Yapım ve Medyapım imzalı yılın aşk filmi ‘Bir Aşk İki Hayat’ filmi için başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Bergüzar Korel, Sevgililer Günü’nde fanlarıyla buluştu. Vizyondan önce ilk kez hayranların izlediği filmin gösteriminde izdiham oluştu.

Senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği yılın aşk filmi ‘Bir Aşk İki Hayat’tan Sevgililer Günü sürprizi geldi. Filmin başrol oyuncuları Engin Akyürek, Bergüzar Korel ve filmin yönetmeni Ali Bilgin, 14 Şubat günü Kanyon’da hayranlarıyla buluşarak filmi birlikte izledi. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı gösterimden önce Akyürek, Korel ve Bilgin gelenlere film sürecini anlatıp çekimler sırasında en eğlendikleri anları paylaştılar.

blank

İSPANYA’DAN ENGİN AKYÜREK VE BERGÜZAR KOREL’İ GÖRMEK İÇİN GELDİLER!

Türkiye’nin dört bir yanından gelen hayranların yanı sıra Akyürek ve Korel’i görebilmek için İspanya’dan 20 kişilik bir grup geldi. Filmi de izleyen fanlar, özel gösterim sonrasında iki oyuncuyla tanışarak fotoğraf çektirdi. İspanya’dan gelen 82 yaşındaki bir hayran, Akyürek ve Korel’i karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Akyürek ve Korel’in Rusya, Almanya ve Şili’den de sevenleri gösterime katıldı.

Engin Akyürek ve Bergüzar Korel, yılın aşk filmi için stüdyoya girdi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.