Engin Akyürek, “Tuba Büyüküstün mü, Beren Saat mi?” sorusuna cevap verdi

Engin Akyürek verdiği bir röportajda “Tuba Büyüküstün mü, Beren Saat mi?” sorusuna cevap verdi.

Şu sıralar Latin Amerika’da Engin Akyürek rüzgarı esiyor. Onun için “Maradona’dan daha popüler” diyorlar… Okuduğu kitaplar Arjantin’de bir anda en çok satanlar listesine giriyor.

Şimdiler de ise Engin Akyürek, “Çocuklar Sana Emanet” filminin heyecanını yaşıyor.

Başarılı oyuncu yakında vizyona girecek filmi için Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu’na açıklamalarda bulundu.

Sohbetin bir bölümünde konu filmden biraz uzaklaşıp rol aldığı dizilere gitti. Ve muhabbet “Tuba Büyüküstün mü, Beren Saat mı?” sorusuna kadar geldi.

İşte yapılan röportajın o bölümü:

Keşke bir projede birlikte oynasak dediğin bir kadın oyuncu var mı?

– Yok. Bunu biraz rol belirliyor. Benim zaten işlerim de hep öyle oldu.

Kendi işlerin içinde en çok hangisini sevdin?

– Hepsi benim çocuklarımdı dermişim (Gülüyor). “Bir Bulut Olsam” benim ilk başrol olduğum işti. Rahmetli Meral Okay yazmıştı. Benim için de çok değerli bir insandır Meral Abla. Allah rahmet eylesin… “Bir Bulut Olsam” bende çok farklı bir yerde durur. “Fatmagül’ün Suçu Ne” tanınmamı sağladı, özel bir iş oldu. Yurtdışı sürecini başlattı. “Kara Para Aşk” da bu süreci devam ettirdi. Çok özel bir işti. Ben onunla Emmy’e aday oldum, Seul’den ödül aldım…

“Kara Para Aşk” mı “Fatmagül’ün Suçu Ne” mi?

– Kızın mı oğlun mu sorusu gibi bu… Onlar ikiz ve ikisini de çok seviyorum.

Peki, Tuba Büyüküstün mü Beren Saat mi?

– İkisi de çok iyi. İşlerini çok iyi yapan oyuncular.

Bugüne kadar Arap hayranlarından aldığın en tuhaf teklif neydi?

– Hiç öyle bir teklif almadım. İnsanlar en fazla fotoğraf çektirmek ister, ya da sete gelir. Belki evinize gelip çiçek bırakırlar. Tuhaf teklifler, eski starlardan kalma bir şey. Ulaşılamaz olmak… Ama hayat öyle değil. Herkes herkese ulaşabilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.