Engin Akyürek son fotoğrafı ile hayranlarını endişelendirdi

Star TV’nin fenomen dizisi Sefir’in Kızı’nda başrol oyuncusu olan Engin Akyürek son fotoğrafı ile hayranlarını endişelendirdi. Rol arkadaşı Neslihan Atagül’ün hastalığı sebebiyle hızla kilo vermesi ve halsiz düşmesi sebebiyle dizi ara vermesi hayranlarını üzmüştü. Yayınlanan son fotoğrafında da Engin Akyürek’in de kilo verdiği görüldü. Ünlü oyuncu hayranlarını korkuttu.

Başarılı oyuncu Engin Akyürek, Bodrum’da Sefir’in Kızı dizi çekimlerine devam ediyor. Avukat Ömer Durak, oyuncuyla çektirdiği fotoğrafı Instagram’dan paylaşarak, “Günaydın” notunu düştü. Karede, Akyürek’le ilgili detaylar dikkat çekti. ‘Geçirgen Bağırsak Sendromu’ nedeniyle bir hayli zayıflayan rol arkadaşı Neslihan Atagül gibi Engin Akyürek’in de zayıflamış olması hayranlarını bir hayli korkuttu.

Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun diziden ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstün kadroya dahil olmuştu. Bağırsak hastalığı nedeniyle setlere ara vermek zorunda olan Neslihan Atagül’ün ayrılışı dizi için hiç de iyi olmamıştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.