Engin Akyürek ile Fahriye Evcen ”FahriyeEngin EsaretiGeliyor” ile sosyal medyayı salladı

Engin Akyürek’in yeni dizisi Esaretin Bedeli başlamadan sosyal medyayı sallamaya başladı.

Ocak ayında Atv’de başlaması planlanan ve Engin Akyürek ile Fahriye Evcen’in başrollerini paylaşıp Sarp Levendoğlu’nun da kadrosunda yer alacağı yeni dizi Esaretin Bedeli başlamasına yaklaşık 2 ay kala şimdiden sosyal medyayı sallamayı başladı.Gündem’in yoğun olduğu bugünlerde hem Engin Akyürek hem de Fahriye Evcen sevenlerinin hazırladığı FahriyeEngin EsaretiGeliyor etiketi kısa sürede twitter’de trend topic olurken şu ana kadar 50 binden fazla tweet paylaşıldı ve 3 saatten fazladır trend topic listesinde yer almaya devam ediyor.Dizinin başlamasına daha kısa bir süre kala yeni etiket calışmalarının olacağı da Esaretin Bedeli’ni heyecanla bekleyen hayranların paylaştıkları tweetlerle açıkca belirtiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.