Engin Akyürek, Amerika’da üniversite de araştırma konusu oldu!

Engin Akyürek sevgisi, Amerika’nın Georgia Üniversitesi’nde doçentlik yapan Carolina Alcosta Alzuru’nun araştırmasına konu oldu. Dr.Alcosta-Alzuru’nun çalışma sahasını diziler, medya, kültür ve toplum oluşturuyor. Katılımcılar öncelikle Türk dizileriyle ilgili genel sorulara yanıt verdikten sonra Engin Akyürek’in yer aldığı projelere, Akyürek hakkındaki gelişmelere, hangi iletişim araçlarıyla ulaştıklarına, kendisinin karakterini hangi kelimelerle tanımladıklarına, “Kafasına Göre” adlı edebiyat dergisinde yazılar yazdığını bilip bilmediklerine dair sorulara yanıt verdiler. Araştırma sonucunda Dr.Acosta-Alzuru 78 ülkeden 3472 katılımcının verilerinden yola çıkarak Engin Akyürek’in başarılı bir oyuncu olarak görüldüğü, Türkiye dışında daha fazla tanındığı,hikayelerini paylaştığı “Kafasına Göre” dergisinin yurtdışında da sevenleri tarafından okunduğu sonuçlarına ulaştı.Engin Akyürek’in Orta Doğu’dan Güney Amerikaya kadar geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.