Engelli çocuklardan Başkan Soyer’e ziyaret

“Başkan amca seni seviyorum”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda Büyükşehir Belediyesi’nden eğitim hizmeti alan engelli çocukları ve gençleri ağırladı. Ziyarette 12 yaşındaki Toprak Akdere, “Başkan amca bize verdiğin destek için teşekkür ediyorum. Seni seviyorum” diyerek Başkan Soyer’e sarıldı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda otizmli ve zihinsel engelli bireyler ile ailelerini makamında ağırladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden özel eğitim, okuma yazma, drama, resim, masa tenisi gibi dersler alan çocuklar, İzmir’in kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle eski kent kartlardan yaptıkları tarihi Saat Kulesi kolajını da Başkan Soyer’e hediye etti.
Başkan Soyer’e teşekkür
Daha önce Saat Kulesi’ni hiç bu kadar güzel görmediğini ifade eden Başkan Soyer, emeği geçenlere teşekkür etti. Programda 12 yaşındaki Toprak Akdere Başkan Tunç Soyer’e sarılarak “Başkan amca bize verdiğin destek için teşekkür ediyorum. Seni seviyorum” dedi.
Engelli çocuk ve gençlerin aileleri de aldıkları eğitimler ve belediyenin hizmetlerinden dolayı Başkan Soyer’e teşekkür etti. Başkan Soyer ise her zaman yanlarında olacağını söyledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.