Enes Batur’un film çekimi iptal mi edildi?

Enes Batur’un film çekimi iptal mi edildi? sorusunun cevabı hayranları tarafından merak edildi. Yapımcı firma ‘Enes Batur ile Hayal mi Gerçek mi filminin devamı olacak yeni projenin çekilmesini gelen şikayetler üzerine iptal etti. Peki Enes Batur kimdir?

Youtuber Enes Batur, 20 Ekim günü kanalında yayınladığı videoda defalarca küfür ettiği amcasını aşağılamıştı. Daha sonra gelen tepkiler üzerine açıklama yaparak özür dilemişti.Ancak Batur’un videosu için Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikayet yağdı. Hakkında bir çok suçtan soruşturma başlatılan Enes Batur’un ikinci filminin çekimleri de iptal edildi.

ENES BATUR’UN FİLM ÇEKİMİ İPTAL EDİLDİ

Habertürk’ün haberine göre, söz konusu soruşturma nedeniyle yapımcı firma ‘Enes Batur ile Hayal mi Gerçek mi’nin ikincisinin çekilmesini gündemlerinden çıkararak çekim hazırlıklarını durdurup projeyi iptal etti.

ENES BATUR HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Enes Batur hakkında ‘Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme’, ‘Kişilerin huzur ve sükununu bozma’ ve ‘Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ suçlarından soruşturma başlattı.

Ünlü YouTuber Enes Batur daha öncede hoverboard olarak bilinen elektrikli kaykay ile Mesnevi ilahisi eşliğinde ‘Hazreti Mevlana ve sema’ ile dalga geçmiş ve bu görüntüler birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Batur, paylaştığı videonun ardından gelen tepkiler sonucunda paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.

ENES BATUR KİMDİR?

Antalyalı olan Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde dünyaya geldi. Soyadı Sungurtekin olan Enes Batur, Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuştu. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018’de vizyona girdi. Filminde kendi gibi Youtuber olan sevgilisi Başak Karahan da yer aldı ancak ikili 2018’in yaz aylarında ayrılık kararı aldı. Enes Batur, Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.