Enes Batur’dan tepki çeken yangın paylaşımı

Enes Batur’un tepki çeken bağış paylaşımına Deniz Akkaya’dan cevap.

Türkiye’nin birçok bölgesinde başlayan ve bazı bölgelerde henüz söndürülemeyen yangınlar için birçok ünlü isim ağaç bağışı yapmak için harekete geçti. Bu isimler arasında olan Enes Batur’un paylaşımı sosyal medyada tepki çekti.
Ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur’un sosyal medya hesabından yaptığı yangınla ilgili paylaşım tepkiye sebep oldu. Batur, Twitter hesabından, “Ülkemizin geleceği için fidan bağışını yapabilen, yapamayan herkes adına yapmak istiyorum. Bu tweetin alacağı her 100 FAV için 2 fidan dikiyoruz” yazılı bir paylaşım yaptı.

Genç fenomenin bu paylaşımı eski manken Deniz Akkaya’yı rahatsız etti. Akkaya, Batur’a cevap olarak Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Ünlü manken,“Hep söylüyorum bu dönemin insanı like ve favori bağımlısı; bu alkolden, uyuşturucudan daha tehlikeli… Geçen günlerde ne güzel işler yaptın, oldu mu şimdi bu? Sen yap güzel bir orman alkışın, like ve favorinin alasını alırsın Milli servete yaptığın bu yatırımla tüm ülkeden gelir.

 

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.