En sevdiğim motto bu… Serenay Sarıkaya, kalıpları kırdı

Head&Shoulders marka elçisi Serenay Sarıkaya ile birlikte, yenilenen ürünlerini tanıtmak için gerçekleştirdiği ‘Kalıpları Kır’ temalı lansman partisinde birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

Dünyanın 1 numaralı şampuanı Head&Shoulders’ın, marka elçisi Serenay Sarıkaya ile 28 Mart Perşembe günü Pilevneli Gallery’de gerçekleştirdiği ‘Kalıpları Kır’ temalı yenilenen ürünlerinin lansman partisine, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

blank
Serenay Sarıkaya

Ezgi Mola, Enis Arıkan, Bergüzar Korel, Burcu Esmersoy, Edis Görgülü, Hande Ataizi, Didem Soydan, Ayşe Boyner, Ece Begüm Yücetan, Dila Tarkan gibi isimlerin yer aldığı geceye katılan marka yüzü Serenay Sarıkaya, tarzı ve cesur saçları ile göz doldurdu. Gecede ayrıca Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı yeni Head&Shoulders Kalıpları Kır filmi ve reklam çekim backstage görüntüleri ilk defa davetliler ile paylaşıldı.

Bergüzar Korel
Edis

Geceye evsahipliği yapan P&G Türkiye ve Kafkasya Pazarlama Direktörü İpek Ersavaş: “Biz bu akşam Serenay Sarıkaya ile birlikte “Kalıpları Kır” diyerek Derma&Pure teknolojisi ile yenilenen şampuan ve saç kremlerimizin lansmanı için biraraya geldik. 2017’de Serenay ile birlikte çıktığımız bu yolculukta pek çok başarılı, dikkat çeken ve hepsinden önemlisi hissettiğimiz özgüveni yansıtarak kalıpları kıran işe imza attık. Çalışmaya başladığımız günden bu yana Serenay Sarıkaya ve Head&Shoulders birlikteliğinde efsanevi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Sevgili Serenay’ın kariyer basamaklarında emin adımlarla yükselişi, Türkiye’de daha önce yapılmayan ezberbozan işleri korkusuzca hayata geçirmesi ve bütün bunların sonucunda Türkiye’nin en başarılı kadın sanatçılarından biri olmasıyla kalıpları kırdığına inanıyorum.” dedi.

Ezgi Mola
Burcu Esmersoy

Yeni reklam kampanyası ile ilgili heyecanını paylaşan Head&Shoulders Marka Elçisi Serenay Sarıkaya ise: “Head&Shoulders ile 2017 yılında başladığımız yolculuğumuz benim için çok değerli. Head&Shoulders dinamik, özgüveni yüksek, cesur bir marka. İzlediğimiz yol, attığımız cesur adımlar, yaptığımız işlere odaklanarak çıtayı hep yukarı taşımaya çalışmamız gerçekten birebir örtüşüyor. Head&Shoulders ile birlikte bugüne kadar birçok başarılı ve özgüven dolu projeye imza attıktan sonra, şimdi de “Kalıpları Kır” diyoruz. Açıkçası benim en sevdiğim motto bu oldu, çünkü kendi hayatımda kalıpları kırmamın bana her zaman başarıyı getirdiğine inanıyorum. Ne zaman insan etrafını saran kalıplaşmış düşüncelerden kurtuluyor, kendine ve potansiyeline güveniyor, korkularını geride bırakarak cesaretle yola çıkıyor işte o zaman fark yaratıyor.” dedi.

Gece geç saatlere kadar devam eden ‘Kalıpları Kır’ partisinde davetliler, DJ Cüneyt Çilingiroğlu’nun başarılı performansı ile eğlenceli dakikalar yaşadılar.

https://www.youtube.com/watch?v=zUDp7g4G2gU&feature=youtu.be

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.