‘En İyi Arkadaşım Evleniyor’un yerli versiyonunda rol alacak oyuncular belli oldu

Julia Roberts’ın başrolde yer aldığı 90’lı yılların popüler filmi ‘En İyi Arkadaşım Evleniyor’un yerli versiyonunda rol alacak oyuncular belli oldu.

Hollywood’un 1997 yapımı gözde romantik yapımlarından biri olan ‘En İyi Arkadaşım Evleniyor’un Türkiye kadrosu belli oldu.

Julia Roberts’ın yanı sıra Dermot Mulroney ve Cameron Diaz’ın başrollerde yer aldığı filmin yerli uyarlamasında Burcu Biricik, Mert Fırat ve Hazar Ergüçlü’nün rol alacağı duyuruldu.

blank

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstleneceği ve yakında çekimlerine başlanacak olan filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

Filmde karşı cinsten iki yakın arkadaş olan Michael ve Julianne birbirlerine, eğer 28’lerinde hala kimseyle evlenmemişlerse, birbirleriyle evleneceklerine dair söz verirler. Julianne 28’ine yaklaşmaya başlayınca, Chicago’da spor yazarı olan Michael’i araması gerektiğini ve anlaşmalarının sona erdiğini söylemesi gerektiğini düşünürken, Michael Julianne’ı arayarak dört gün sonra evleneceğini haber verir.

Bunun üzerine Julianne arkadaşına düğün hazırlıklarında yardım etmek için hemen Chicago’ya gelir. Gelişinin asıl nedeni ise bu evliliği önlemektir. Julianne’ın önünde sadece üç gün kalmıştır. Bu süre içinde Michael ve Kimberly’nin aralarını bozmak için her yola başvurur. Sonunda düğün günü Michael’a onu sevdiğini söyler ve onu öper ancak Kimberly onları izlemektedir. Michael’ı çok zor bir karar beklemektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.