En güzel hediye… Tuba Büyüküstün için 14 Şubat’ın maliyeti 3 bin euro!

Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün aşk yaşadığı sevgilisi Umut Evirgen ile ayrıldığı iddia edilmişti. Evirgen, Büyüküstün’e 14 Şubat hediyesi olarak aldığı köpekle bu iddiaları yalanladı. 3 bin euro değerindeki hayvanın, Morkie cinsi olduğu öğrenildi.

Umut Evirgen’in, uzun süredir birlikte olduğu Tuba Büyüküstün’e Sevgililer Günü hediyesi olarak köpek aldığı öğrenildi. Morkie cinsi olduğu öğrenilen hayvanın fiyatı dudak uçuklattı.

14 ŞUBAT’A ÖZEL HEDİYE

Kesenin ağzını açan işletmeci, morkie cinsi hayvana 3 bin euro (17 bin 845 TL) ödedi. Oyuncunun, 9 yaşında bir de Golden cinsi köpeği var.

blank

AYRILDIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşayan Büyüküstün ile Evirgen’in ayrıldıkları iddia edilmişti. Umut Evirgen, sevgilisi Tuba Büyüküstün’ün fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak haklarında çıkan iddiaları yalanladı. Umut Evirgen, Instagram hesabından sevgilisi Tuba Büyüküstün’le fotoğraflarını paylaşarak altına şu notu düşmüştü: “Sen tanıdığım en kolay insan değilsin. İkimizin duygularını göstermesi çok zor. Bazıları diyor ki; ben seninle olmamalıyım. Çünkü sen beni üzersin. Ama bu dünyada senin için hayatından vazgeçecek ve ölecek biri varsa muhtemelen o benim.” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.