En çok konuşulan yine Müge Anlı oldu

Yayınlandığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olan ve Türk televizyon tarihinde artık bir fenomene dönüşen Müge Anlı’nın ekibiyle beraber hem hazırlayıp hemde sunduğu ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ programı Mart ayında da ekranların en çok konuşulan yaşam aktüel programı olmayı başardı.

Gündüz kuşağında yayınlanan yaşam aktüel programları içinde ayrı bir yeri olan ve son üç aydır en çok haberi yapılan yaşam aktüel programı olarak dikkat çeken ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ hakkında yazılı basına 105 haber yansıdığı belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından her ay televizyon programlarının basında çıkan haberlerinin takip edildiği araştırmaya göre, ikinci sırayı Nursel Ergin’in sunduğu ‘Nursel’in Evi’ adlı program 49 haberle alırken, hayata dair konuların konuşulduğu ‘Zahide Yetiş’le’ isimli programın ise 35 haberle üçüncü sırada yer aldığı tespit edildi.

Ülkemizde kaybolan çocukların bulunmasına katkı sağlayan içeriğiyle binlerce aileye umut olan ve ünlü ekran yüzü İnci Ertuğrul tarafından sunulan ‘Kaybolan Çiçekler’ ile deneyimli televizyoncu Yalçın Çakır’ın yeni kanalında sunmaya başladığı ‘Yalçın Abi’ isimli programların da geçen ay yazılı basında çok konuşulan programlar arasında yer aldığı belirlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.