Emre Kınay ve gazeteciler arasında sokağa çıkma yasağı polemiği

Oyuncu ve tiyatrocu Emre Kınay’ın gecelerde gergin anları…

Dün gece arkadaşları ile Cihangir’deki bir mekana giden oyuncu Emre Kınay, alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=JLj41Oq52NY

Magazincilerin görüntü aldıkları için hesap sormak isteyen Emre Kınay’a; muhabirlerin yasağa rağmen gece 12’den sonra mekan da neden bulunduklarını sorması üzerine ünlü oyuncu suçluluk psikolojisiyle saldırganlaşmaya başladı. Son yerel seçimlerde İyi Parti’den Kadıköy Belediye başkan adayı olan ve aldığı oy oranının düşüklüğüyle dikkat çeken oyuncuya; Beyaz Tv muhabir Mustafa Ağdağ tarafından sorumlulukları hatırlatılınca Emre Kınay kontrolden çıktı. Ünlü oyuncu, “Ne alakası var? Hesabı kapattım. Tuvalete gittim, geldim. Şimdi eve gidiyorum. Sana mı soracağım hangi saatte eve gideceğimi? Hangi sıfatla, sen kimsin? Sen basınsan polis çağır, şikayetçiyim. Sana mı soracağım?” diyerek bağırdı. Muhabirin”Ben Beyaz TV’nin muhabiriyim” diye kendisini tanıtmasının ardından Kınay, “Senin çalıştığın yeri biliyorum. Patronunu biliyorum, sorduğun sorunun yerini biliyorum. Ne yapmaya çalıştığının farkındayım ama bu maaşa yapılacak iş değil bu. Gel benimle çalış, bana kimse saat kaçta dışarıda olacağıma karışmıyor. Annem, babam karışmıyor, sen kimsin geri zekalı!” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.