Emre Kınay Beyaz TV’ye meydan okudu!

Geçtiğimiz gün muhabirle tartışmasıyla gündeme gelen Emre Kınay, o anları anlattı. Emre Kınay, sonu karakolda biten tartışmayla ilgili olarak "o tahriğe kapılmamalıydım" dedi.

Geçtiğimiz gün muhabirle tartışmasıyla gündeme gelen Emre Kınay, o anları anlattı. Emre Kınay, sonu karakolda biten tartışmayla ilgili olarak “o tahriğe kapılmamalıydım” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=JLj41Oq52NY&t=61s

Oyuncu Emre Kınay, geçtiğimiz günlerde Cihangir’deki bir restoran çıkında Beyaz TV’nin magazin muhabiri ile tartışma yaşamıştı. Kınay, Beyaz TV muhabirinin saatin gece 12’yi geçtiğini hatırlatıp, “Neden hâlâ dışarıdasınız?” diye sorması üzerine sinirlerine hakim olamadığı görüntüler ile kameralara yansımıştı. Ünlü oyuncu, muhabirin Beyaz TV muhabiri olduğunu söylemesi üzerine ise, “Beyaz TV’nin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Geri zekalı! Kimsin lan sen? Sen gel benle çalış, bu maaşla yapılacak iş değil bu. Git polisi çağır!” sözleri ile günlerce gündemde kaldı.

YouTube da bir programın canlı yayın konuğu olan Emre Kınay, hem öz eleştiri yaptı hem de Beyaz tv’de çalışan kadınlara küfür ettiği iddialarına; “varsa öyle bir şey yayınlasınlar 30 yıllık mesleğimi bırakacağım” sözleri ile meydan okudu.

“Hakaret ve tahrik vardı” Emre Kınay o kavgayı anlattı!

“90 GÜN EVDE KALMIŞ OLMANIN ETKİSİ İLE ARKADAŞA AYIP ETMİŞ OLABİLİRİM”

“90 günün sonunda hem iş hem arkadaş toplantısıydı. Saat 23:40-23:45 arasında hesabı istedik. Bir baktım çalının ortasına sokulmuş bir objektif ile bizi çekiyorlardı. Kamerayı soktukları çalının önüne geçtim. Sorun bana ne isterseniz dedim. Muhabir, “Emre Bey saat 12’yi geçti hala mekanda oturuyorsunuz” dedi. “Saat 12’yi geçmedi ve bir tuvalete gittim geldim hesabı da ödedim gidiyorum” dedim. Ondan sonra durmaksızın aynı soru sorulunca, çok özür diliyorum ve özeleştiri de yapmam gerekir bu noktada. Hiç üslubum olmadığı halde çok sinirlendim. Sonra iş büyüdü ve kendime de hiç yakıştıramadım. Niye o kadar öfkelendim hiç bilmiyorum. 90 gün evde kalmış olmanın etkisi ile arkadaşa da biraz ayıp etmiş olabilirim. Gerçekten çok üzgünüm, dudağımda uçuk çıktı ertesi sabah. O kadar çok üzüldüm. Herkesten özür diliyorum ağzımdan da sadece bir “geri zekalı” lafı çıktı. Başka da hiçbir kötü sözüm olmadı. Alkollü de değildim. Topu topu 2 kadeh rakı içmiştim.

Emre Kınay ve gazeteciler arasında sokağa çıkma yasağı polemiği

O GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE KENDİMDEN NEFRET ETTİM!

Çok ağır tahrike geldim . Orada benim kişilik haklarıma saldırı oldu, yapmadığım bir şey ile suçlandım. Ve benim hatam da tahrike kapılmış olmak. Onun için de başından beri özür diliyorum. Gerçekten olmaması gereken ve hiç hoş olmayan görüntüler değil. Ben kendimden nefret ettim o görüntüler sırasında. Hiç hoş değil ama hepimiz insanız. 90 gündür evde mahkumuz. Ben koskoca 30 yılın ardından böyle bir tahrike nasıl kapıldım. Hiç o arkadaşıma kızmıyorum. Ben kendime kızıyorum. Bunca tecrübe üzerine bu tahrike kapıldım. Ama o da insanlık.

BİPLENEN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLASINLAR, KÜFÜRÜ İSPAT ETSİNLER! HODRİ MEYDAN

Görüntüleri ertesi sabah o iki hanımefendinin programında izledim. Kendilerini de tanımıyorum. Hakaret etmek için söylemiyorum, gerçekten tanımıyorum. Beyaz Tv’nin dedikten sonra biplenen kısımları lütfen yayınlasınlar. Eğer bir tane küfür varsa orada, ben 30 yıllık mesleğimi bırakacağım. 4 tane de tanığım var benim. Biplenen kısımlarda Beyaz Tv’de çalışan kadınlara küfür ettiğimi iddia ediyorlar, hodri meydan ispat etsinler ve o görüntülerdeki bipleri kaldırarak yayınlasınlar. Bir tane küfür , hakaret varsa bir daha Türk halkının karşısına çıkmayacağıma şerefim üzerine yemin ediyorum.

İFTİRA ATIYORLAR, BU KADAR BEL ALTI ÇALIŞILMAZ!

Ertesi gün yayına baktım, ‘maganda , gerizekalı, aptal’ dünya kadar üç gündür sürekli her programda hakaret ediyorlar; ben buna ne diyeceğim! Bir de yalanlar var. “Duru tiyatronun önce aidatlarını ödesin” gibi. Doktor lakaplı bir şahıs var. Duru tiyatronun bir tek borcu yok. Bu kadar bel altı çalışılmaz yazık günahtır.

MUHABİRE UZLAŞMA TEKLİFİNDE BULUNDUM!

Ben çok yükseldim sen de tahrik ettin karşılıklı çekelim şikayetleri dedim. Uzlaşmaya davet ettim. Ancak kabul etmediler. “Beyaz Tv’nin ne olduğunu biliyoruz” derken de “tahrik ederek haber yaratma amacı ile iş yapıyorlar” dı kastım. Sadece bana değil çevremdeki kaç tane ünlüye aynı şeyi yaptılar.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.