Emre Kaya’dan aşk tarifi

Esaret adını verdiği yeni single çalışmasıyla büyük beğeni toplayan Emre Kaya, bir dergi için Hakan Kanburoğlu ile yaptığı röportajda hakkında merak edilenleri açıkladı.

Emre Kaya, Eurovision şarkı yarışmasına katılır mıydın sorusuna ‘’ Eurovision şarkı yarışması için şarkım 3 yıldır hazır bekliyor’’ açıklamasını yaptıktan sonra üretim iç güdüsüne sahip biri olduğunu dile getirdi ve ”Sting ile düet yapsaydım güzel bir enerji olurdu” diyerek en çok düet yapmak istediği ismi de açıklamış oldu. Emre Kaya aynı röportajda aşk hayatına dair itiraflarda bulundu. ‘’ Kendine özgüveni olan kadınlar beni etkiliyor ‘’ açıklamasını yaptıktan sonra ise ‘’Aşk hayatımda biri var ama basındaki arkadaşlar hala yakalayamadı ‘’ diyerek aşk hayatıyla ilgili fanlarının en çok merak ettiği soruyu da cevapladı. Emre Kaya aynı zamanda kendisine yöneltilen kıskançlıkla ilgili soruya ise ‘’ Kıskanılmak hoşuma gitmiyor beni sadece güldürüyor’’ cevabını verdi.

Emre Kaya şöhret yüzünden başka bir hayatı yaşamak ister miydin sorusu üzerine ‘’ Bu hayatın asla geri dönüşü yok ‘’açıklamasında bulundu. Ayrıca baba olmayla ilgili sorulara ise ‘’Şuan baba olmak bana çok uzak’’ açıklamasını yaparak kariyerine odaklandığını ve zamanı geldiğinde baba olmanın çok güzel bir şey olabileceğini dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.