Emre Kaya’dan aşk itirafı!

Emre Kaya, Bayram’ın ikinci gününde Düzce Akçakoca’da Yaz Şenlikleri kapsamında konser verdi.

Sevenlerinin bayramını kutlayan ve yaklaşık iki saat sahne performansı sergileyen Emre Kaya’nın bu konserine yaklaşık 10 bin müziksever katıldı. Kariyeri boyunca bir çok hit şarkıya imza atan Emre Kaya, bu konserinde de repertuvarı ve sahne şovları ile müzikseverlerden tam not aldı. Konser sırasında sahnede bir de konuşma yapan Emre Kaya’dan aşk itirafı geldi: “Nasıl diye sormayın ama aşık olmak istiyorum. Aşk insanı yeniliyor, hayat veriyor. Kendime de sizlere de aşk diliyorum…”.

blank

Konser sonrasında da hayranlarının Emre Kaya’ya ilgisi büyüktü. Festival alanını boşaltmayan ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayan Emre Kaya, yorgun olmasına rağmen sevenleriyle tek tek sohbet ederek bol bol selfie çektirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.