Emre Kaya, yeni şarkısı “Tebessüm” ile geliyor

Yaptığı her şarkısı hit olan ve söylediği tüm şarkıların söz ve müziği kendi imzasını taşıyan, Türk Pop Müziği’nin yıldızlarından Emre Kaya, yeni şarkısı “Tebessüm” ü Kasım ayında çıkarıyor.

“YapBoz”, “Esaret”, “Teşekkür Ederim”, “Apayrı”,“Ayna”, “Nasıl Diye Sorma”, “Toz”, “Aşk Diye Soludum”, “Rüzgar”, “Dın Dın”,“Benimsin”, “İlizyon”, “Nefes” gibi şarkılarıyla müzik severlerin kalbinde yer edinen başarılı besteci ve yorumcu, kalbe dokunacak slowu “Tebessüm” ü müzik severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Covid döneminde stüdyoya kapanıp, 10 şarkılık albüm projesini tamamlayan Emre Kaya, “Tebessüm”ün ardından albümünü de çıkartacağının müjdesini verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.