Emre Kaya, arkasına Sezen’i aldı

Emre Kaya yoğun konser programını aralıksız sürdürüyor.

Adeta bir şehirden diğer bir şehire koşan, yorulmak bilmeyen sanatçı, ülkenin dört bir yanında sevenleriyle buluşuyor ve birbirinden özel şarkılardan oluşan repertuvarı ile de beğeni topluyor. Sahnesi üzeride ustalara saygı açıklamasıyla müzikal yaşantısına katkı koymuş ve kendisi için önemli olduğunu düşündüğü sanatçılar içinde ayrı bir bölüm ayıran Emre Kaya, Sezan Aksu’dan, Kayahan’dan ve Orhan Gencebay’dan da şarkılar seslendiriyor. Bu şarkılar sırasında özel olarak tasarlanmış sahnesinin arka kısmına kurulan dev ekranda bu usta üç ismin görsellerine yer veriliyor. Bu bölümün hemen başında özellikle bir konuşma yapan Emre Kaya; büyük sanatçılardan bahsederken samimi sevgisini dile getiryor ve gençlik yıllarında Sezen Aksu şarkılarının eşlik ettiği anılarından bahsediyor. Sezen Aksu’ya ait Firuze şarkısını seslendiren sanatçı dinleyenlere de duygu dolu anlar yaşatıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.