Emre Belözoğlu şike davası hakkında konuştu

Medipol Başakşehir’in başarılı oyuncusu eski Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, şike davasındaki karar sonrası açıklamalarda bulundu.Volkan ile beraber takımı o dönemde bir arada tutmayı başardıklarını söyleyen Belözoğlu, Fenerbahçe tarihine onurla geçtiklerini düşündüğünü ve o kadroyu tarihin mutlaka yazacağını belirtti. Tecrübeli futbolcu olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Alex’i işaret ederek, “Bize katılmayan efsane oyuncular da oldu” dedi.

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Emre Belözoğlu, şike davasında çıkan beraat kararı sonrası Hürriyet Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Deneyimli oyuncu, o günleri unutamadığını ve o sezonki kadronun Fenerbahçe tarihindeki en önemli kadro olduğunu ifade etti. O günlerde her maç öncesi bir şeyler çıkarttıklarını dile getiren Belözoğlu, her maçlarının sıkıntı olduğunu ve bunun tesadüfle açıklanamayacağını belirtti.

“ALIN TERİMİZİ BİZDEN ÇALMAYA KALKTILAR”

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ve yönetim kurulu üyelerinin cezaevine girdiğini hatırlatan ve onların yaşadıkları kadar acı yaşamadıklarını dile getiren Fenerbahçe’nin eski oyuncusu, en büyük sıkıntıları onların çektiğini belirterek, “Biz üç kişi oturup saatlerce konuşuyorduk. Kendi aramızda çözümler üretmeye çalışıyorduk. Hatırlayın Karabük maçımızı, Bucaspor maçımızı; sahada inanılmaz alınteri dökmüştük. Bu teri bizden çalmaya kalktılar. Bu maçlara şike dediler” ifadelerini kullandı.

“VOLKAN VE BEN TAKIMI BİR ARADA TUTMAYI BAŞARDIK”

Haklarını yedirmemek için mücadele ettiklerini söyleyen Belözoğlu, “Oturup saatlerce konuşuyorduk. Bu alın terini asla başkalarına yem etmeyeceğimize dair birbirimize sözler söylüyorduk. Bize katılmayan efsane oyuncular da oldu ama Volkan ve ben o takımı bir arada tutmayı başardık. Topuk Yaylası’nı, yaşadığımız üzüntüleri unutamam. Fenerbahçe tarihine onurla geçtiğimizi düşünüyorum. O kadroyu tarih mutlaka yazacaktır” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.