Emre Belözoğlu: Ne benim Galatasaray’a ne de Galatasaray’ın bana ihtiyacı var

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, teknik adamlığın futbolculuktan daha zor olduğunu belirterek “Benim için dünya futbolunu değiştiren kişi Johan Cruyff’tur” dedi. Galatasaray’ı çalıştırmayı düşünmediğini de belirtirken “Ne benim Galatasaray’a ne de Galatasaray’ın bana ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

Türk futbolunun efsane isimlerinden Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, basın mensuplarına birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray hakkında sorulan soruya da cevap veren Belözoğlu “Ne benim Galatasaray’a ne de Galatasaray’ın bana ihtiyacı var . Ben Fenerbahçeli Emre oldum” dedi.

“NE BENİM GALATASARAY’A NE DE GALATASARAY’IN BANA İHTİYACI VAR”
Galatasaray’ı çalıştırır mısınız sorusuna cevap veren Emre Belözoğlu “”Büyük sözler söylemek, büyük laflar söylemek doğru değil diye cevap vermiştim” daha önce. Benim Galatasaray’ı çalıştırmak gibi bir niyetim yok. Galatasaray’ın içinden yetişmiş Okan Buruk gibi başarılı bir teknik adam var. İleride inşallah Selçuk İnan, Arda Turan. Benim gönlümdeki takım Fenerbahçe. O gün verdiğim cevabı speküle ettiler. Ne benim Galatasaray’a ne de Galatasaray’ın bana ihtiyacı var. Zaten Türkiye’ye gelirken tercih yaptım ve bu tercihten çok mutluyum. Şu an Fenerbahçe’yi de çalıştırma gibi düşüncem yok. Başakşehir ile başarılı olup Avrupa gitmek istiyorum. Fenerbahçeli Emre oldum ben zaten… Yarın bir gün yollarımız kesişirse, bu Fenerbahçe olsun isterim” dedi.

“TEKNİK DİREKTÖRLÜK FUTBOLCULUKTAN DAHA ZOR”
Teknik direktörlük hakkında da konuşan Belözoğlu “Futbolculuktan daha zor. 25-30 tane genci idare ediyorsunuz. Türkiye’de bu mesleği icra etmek kolay değil. Futbola ve inşallah bir gün ülke futboluna katkı vereceğimden dolayı bu kararı aldım. Futbolcu olmak kolaymış, teknik direktörlük çok zormuş. Ailemde bu durumdan herkes şikayetçi. Çocuklar şikayetçi, anneler babalar şikayetçi. Çok zaman ayıramıyorum onlara. Hayatımın merkezine futbolu koydum” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.