Emre Belözoğlu: Futbolu bırakacağım

Fenerbahçe'nin 39 yaşındaki kaptanı Emre Belözoğlu, 2-1 kazanılan Kayserispor karşılaşması ardından yaptığı açıklamada futbolu sezon sonunda bırakacağını söyledi.

Emre Belözoğlu maç sonu yaptığı açıklamada, “Büyük ihtimalle futbol 7 hafta sonra benim için bitecek. Sahaya çıktığımda hâlâ aynı heyecanım var ama benim için zor bir karar olacak. Rekor kırdım ama futbolu bırakmak kolay değil. Elimden gelse de 50-60 yaşına kadar oynayabilsem. Oğlum biraz üzülüyor, bırakma diyor. Gençlerin de yolunu açma adına güzel olacak diye düşünüyorum. Keşke Euro 2020’ye gidip bırakıp böyle bir veda yapsaydım ama nasip olmadı” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.