Emre Aydın, Sanat Performance sahnesinde müzikseverlere özel bir gece yaşattı

Pop rock tarzının en iyi temsilcilerinden Emre Aydın, İstanbul’un en sevilen eğlence mekanlarından Sanat Performance sahnesinde geniş repertuvarı ile müzikseverlere özel bir gece yaşattı.

Emre Aydın’ın sevenlerinin büyük ilgi gösterdiği konserde sanatçı eski ve yeni albümlerinden şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Aydın’a, ‘Sen Beni Unutamazsın’ ve ‘Soğuk Odalar’ gibi şarkılarında hayranları da eşlik etti.

Konseri izlemeye gelen hayranları cep telefonlarıyla sanatçının fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Bir ara sahneden inerek izleyicilerinin arasında şarkı söyleyen Emre Aydın, tüm sevenlerinin elini sıkarken özçekim yapmak isteyen hayranlarını kırmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.