Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası İngiliz basınında!

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç’ın olaylı boşanma davası İngiliz basınında da ilgi gördü. İngiliz gazetesi The Sun, ünlü çiftin davasında geniş yer verdi. Yağmur Sarnıç’ın tetikçi tutarak Emre Aşık’ı öldürtmek istemesi ve mezar yerini ayarladığı iddiaları büyük yankı uyandırdı.

Yağmur Sarnıç’ın çekişmeli olarak boşanma aşamasında olduğu Emre Aşık’ı 1 milyon TL tetikçi tutarak öldürtmek istediği iddiaları gündeme bomba gibi düşerken ikili arasındaki uçurum da giderek arttı.

Davadaki detaylar ortaya çıktıkça kan dondururken Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası İngilizlerin dikkatini çekti ve The Sun’da yerini aldı.

blank

The Sun gazetesi ünlü çiftin haberini; ‘Yağmur Aşık, bir tetikçiye eski futbolcu Emre Aşık’ı öldürmesi için 1 milyon TL ödediği iddia edildi’ şeklinde servis etti. Haberin detaylarında ikilinin 3 çocuğunun olduğunu ve davalarındaki detaylara yer verildi.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.