Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Sarnıç’a FETÖ davası açtı

Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Sarnıç’ın kendisini FETÖ üyesi olmakla suçladığı yönünde iddiada bulunarak dava açtı. Olaylı bir şekilde boşanma süreci geçirdiği Yağmur Sarnıç’a 2 TL’lik tazminat davası açan Emre Aşık’ın davasında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme eski futbolcu Emre Aşık’ın tazminat talebini reddetti.

YouTube video

Emre Aşık ve 8 yıl önce nikah masasına oturduğu çekişmeli boşanma davası süreci geçirdiği Yağmur Sarnıç’ın davası devam ediyor. Yağmur Sarnıç’ın kendisini FETÖ üyesi olmakla suçladığını öne süren Emre Aşık dava açmıştı.

Hürriyet’in haberine göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç katılmazken, tarafları avukatları temsil etti. Duruşmada söz alan eski futbolcunun avukatı, “Davamızın kabulüne karar verilsin” dedi.

Yağmur Sarnıç’ın avukatı, ‘Tarafların boşanma davasının görüldüğü aile mahkemesindeki dosyasında Emre Aşık aynı suçlamalarda bulunarak tazminat talebinde bulunmuştur. Boşanma sebebi olarak FETÖ suçlaması belirtilmiştir. Talepleri aynıdır. Davanın reddine karar verilsin.’ açıklamasınad bulundu. Mahkeme, gerekçesi sonradan açıklanmak üzere Emre Aşık’ın açtığı davayı reddetti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.