Emrah Serbes, yeni infaz yasasından yararlanarak tahliye edilecek

Ünlü yazar ve senarist Emrah Serbes, alkollü olarak karıştığı ve 3 kişinin ölümüne sebep olduğu kaza sonrası ‘Benim adım Emrah Serbes, sonunda T yok.’ diyerek gazetecilere seslenmiş ve 13 yıl hapse mahkum edilmişti. Serbes, yeni infaz yasasından yararlanarak 1 yıl 3 ay içerisinde cezaevinden tahliye olacak.

İnfaz yasası olarak bilinen Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi’nin pazartesi gecesi TBMM Genel Kurulu’ndaki oylama sonucunda kabul edildi.

Kanunun kabul edilmesinin ardından Mayıs sonuna kadar binlerce mahkumun tahliye olması bekleniyor. Yasayla 3 kişinin ölümüne neden olan Emrah Serbes’in adı da konuşulmaya başlandı.

blank

TAHLİYE OLACAK

Yeni yasa ile birlikte aşırı alkollü araç kullanırken üç kişilik bir ailenin ölümüne sebep olan ve “bilinçli taksirle 3 kişinin ölümüne neden olmak” suçundan 13 yıl 4 ay hapis cezasıyla cezaevinde bulunan ve açık cezaevinde kalan yazar Emrah Serbes’in de, 1 yıl 3 ay içerisinde cezaevinden tahliye olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.