Emrah Demiralp “Sabret Geçecek”

Besteci ve yorumcu Emrah Demiralp, Covid19 pandemisi nedeniyle yaşanan bu zor günlerde insanlarınn yüreğine su serpecek ve umut tohumu ekecek “Sabret Geçecek” isimli bir projeye imza attı.

Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkısını, 45 kişilik bir koro eşliğinde seslendirdi ve evden yapılan çekimlerle şarkıyı kliplendirdi.

Global çapta yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle evinden sesini duyuran ve özlemini Sabret Geçecek şarkısı ile dinleyicilerle paylaşan Emrah Demiralp’e 45 kişilik koroda yakın arkadaşları ve Türkiye’nin değerli müzisyenleri eşlik ediyor.

blank

”Sevgiye ve müziğe tutunduk.”

Elde edilen tüm gelirin sağlık çalışanlarına aktarılacağı proje için sanatçı şunları dile getiriyor: “Evde kal uyarılarına uyduğumuz bu günlerde, uzaktaki sevdiklerimize özlemimizi hep beraber anlattık. Şarkımın tüm gelirini sağlık çalışanlarına bağışlayarak bu mücadelede bizim de payımız olsun istedik. Kimimiz annemizi babamızı, kimimiz kardeşimizi, kuzenimizi, çocuğumuzu, arkadaşımızı, kimimiz sevgilimizi, sevdiklerimizi özledik. Farklı gibi görünse de özlemek ortak duygu bu günlerde. Umutluyuz, umutlu olmamız lazım. Bir şarkı yazdım, 45 kişi söyledik, enstrüman çaldık, dans ettik, şarkıya katıldık. Kötü zamanlardan güzel bir şey çıkardık ve güzel bir anımız oldu. Yine sevgiye tutunduk, müziğe tutunduk, yüreklerimizle el verdik. ” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.