EMITT Turizm Fuarının Şanslı Ailesi Tatil İçin Kemer’de

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e katılan Kemer Belediyesi standında yapılan çekiliş sonrası tatil kazanan çift, Kemer’e geldi.
9-12 Şubat tarihlerinde arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda Kemer Belediyesinin açtığı stant büyük ilgi görmüş ve tatil çekilişi yapılmıştı.
Çekilişte tatil kazanan Kenan Topçu-Fatmanur Çiftçi kazandığı tatil hediyesi için Kemer’e geldi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya gelen şanslı çifte, ziyaretleri sırasında Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek Uçar da eşlik etti.
Başkan Topaloğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çiftimizi Kemer’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Güzel Kemerimizde harika bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum ve iyi tatiller diliyorum.” dedi.
Kemer tatili kazanan Kenan Topçu ise yaptığı açıklamasında, İstanbul EMİTT Fuarı’nda çekilişle kazandıkları Kemer tatili için ilçeye geldiklerini söyledi.
Kemer’in çok güzel bir yer olduğunu dile getiren Topçu, “Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, KETOB ve VisitKemer’e çok teşekkür ediyorum. Tatil için tekrar Kemer’e gelmeyi planlıyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.