Emirates Mikro, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (MKOBİ) Destek Oluyor

  • Havayolu, 2022 Birleşmiş Milletler MKOBİ Günü’nde KOBİ’lerin global ekonomi ve toplumlar açısından sahip olduğu hayati rolü takdir etti
  • Yeni Emirates Business Rewards üyeleri, programa katılım bonusu ile iş seyahatlerine dönüşlerini hızlandırabilirler

Birleşmiş Milletler Mikro, Küçük ve Orta Büyüklükte İşletmeler (MKOBİ) Günü’nün ve bu işletmelerin pandemi sonrası toparlanma sürecinde oynadığı hayati rolün altını çizmek için, Emirates, MKOBİ’lere Emirates Business Rewards programına kaydolan yeni üyelere cazip bir teşvikle büyüme fırsatlarını araştırma imkânı veriyor.

10 Temmuz 2022 tarihine kadar ilk kez hesap oluşturarak programa üye olan uygun işletmeler, Ortadoğu ve Afrika/WAIO’nun çoğu noktasına girişimciler ve KOBİ’ler için dünya lideri destek programları ve altyapı sunan Dubai’ye bir Ekonomi Sınıfı gidiş – dönüş bilete denk gelen 10.000 Business Reward Puanı değerinde katılım bonusu kazanıyorlar.

Emirates bu teşvikiyle MKOBİ’leri desteklemeyi, sürdürülebilir kalkınma, global ekonomi ve toplumlar açısından oynadıkları vazgeçilmez rolü takdir ediyor.

Hâlihazırda Emirates Business Rewards programına katılan 30.000’den fazla mikro, küçük ve orta büyüklükte işletme bulunuyor. Bu işletmeler kolay kayıt, erişilebilir puan kazanma ve kullanma, son dakika yapılan rezervasyonlarda dahi esneklik ve yükseltme olanakları dâhil çok çeşitli avantajlardan yararlanıyorlar.

Emirates Business Rewards, “iş seyahatini rahat ve kolay hale getirme” hedefiyle, işletmelerin iş seyahatlerinden puan kazanmasını ve bu puanları müsait olma durumuna göre diledikleri Emirates uçuşunda ve diledikleri sınıfta gelecek uçuşlar ve yükseltmeler için kullanabilmelerini sağlıyor.

İşletmeler, çalışanlarının veya konuklarının Emirates ile yaptıkları her seyahatinden puan kazanabilir, bu puanları ödül uçuşları ve sınıf yükseltmeleri için kullanabilirler. Yolcuların, Emirates Skywards Üyesi olmaları halinde aynı uçuşta Skywards Mili de kazanabilirler. Programa katılabilecek çalışan sayısıyla ilgili herhangi bir kısıtlama veya minimum harcama şartı bulunmuyor. Emirates Business Rewards’a katılım ücretsiz olup bütçesini düşünen MKOBİ’lere önemli bir getiri sunmaktadır.

Ekonomilerin bel kemiği” olarak adlandırılan resmi ve gayri resmi MKOBİ’ler dünya çapındaki tüm firmaların 90’ından fazlasını oluştururken ortalama olarak toplam istihdamın 70’ini ve GSYİH’in 50’sini sağlıyor. Bu işletmeler aynı zamanda yeşil sermayenin toparlanmasında da kilit rol oynuyor.

Emirates, Business Reward programının yanı sıra faaliyetleri genelinde ürün ve hizmet tedariki vasıtasıyla da küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek konusunda uzun bir başarı geçmişine sahiptir. Dünyanın dört bir yanından bir dizi sektörde faaliyet gösteren yüzlerce küçük ve orta ölçekli işletme, ürünlerini Emirates ile global bir seyahat kitlesine sunma imkânından yararlanarak büyüme planlarına ivme kazandırmıştır. Bu ürünler arasında sürdürülebilir uçak içi seyahat kitleri, butik lüks spa ürünleri, single origin çaylar ve artisan gıda ürünleri yer alıyor. Emirates, BAE’de KOBİ’lere ihale süreçleri kapsamında öncelik vermektedir ve işletmeleri tespit etmek, aktif tedarikçilerin performansını düzenli olarak değerlendirmek için Dubai SME gibi kamu paydaşlarıyla aktif bir şekilde çalışmaya kararlıdır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.