Emine Bulut cinayetten yarım saat önce kocasını karakola şikayet etmiş!

Ayrıldığı eşi tarafından öldürülen Emine Bulut’un cinayetten yarım saat önce karakola gidip kendisini ölümle tehdit eden eski kocasını şikayet ettiği ortaya çıktı.

Ayrıldığı eşi tarafından öldürülen Emine Bulut’un anne ve babası AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ın taziye ziyaretinde konuştu. Anne Fadime Bulut: “Kızım orada çocuğu ile çırpınırken o sırada eli tutuyor da çekim yapıyor, çocuk orada çırpınırken nasıl oluyor da onlar seyrediyor. Orası dönerci ise illaki imkan vardı. Hiç mi biri bir şey fırlatmadı?”

Baba Ahmet Bulut, “Olay olduktan sonra arayarak beni tehdit ediyor. Bunları polise de söyledim. ‘Senin soyunu kurutacağım’ falan diye tehdit ediyor. Aradığı numarayı da verdim emniyete. Bu suçlara idam gelmediği sürece bu olayların durması mümkün değil. Bunlar 3-5 yıl yatacak sonra yine al başına belayı.” dedi.

Anne Fadime Bulut ise olay anında çevredekilerin çekim yapmasına tepki gösterdi. Anne Bulut, “Kızım orada çocuğu ile çırpınırken o sırada eli tutuyor da çekim yapıyor, çocuk orada çırpınırken nasıl oluyor da onlar seyrediyor. Orası dönerci ise illaki imkan vardı. Hiç mi biri bir şey fırlatmadı? Onların da annesi, babası, ailesi var. Yazıklar olsun onlara. 10 yaşındaki torunum, ‘Anneanne ben ambulans çağırın diyorum, onlar çekim yapıyor’ diyor.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Can da ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, failin en ağır cezayı alacağına, adaletin tecelli edeceğine inandığını söyledi.

ÖLDÜRÜLMEDEN YARIM SAAT ÖNCE KARAKOLA ŞİKAYETTE BULUNMUŞ

Emine Bulut’un cinayetten yarım saat önce karakola gidip kendisini ölümle tehdit eden eski kocasını şikayet ettiği de ortaya çıktı.

Madyascope’tan Okan Yücel ve Batu Bozkürk’ün haberine göre, Emine Bulut ile Fedai Varan yaklaşık 10 yıldır ayrı yaşıyorlardı, 4 yıl önce de resmi olarak boşanmışlardı. Baba Ahmet Bulut ve oğlu Kazım Bulut olayın ayrıntılarını anlattı.

“4 YIL ÖNCE BOŞANMIŞLARDI, KIZIYLA İLGİLENMİYORDU”

Baba Bulut kızının evli olduğu dönem boyunca şiddete maruz kaldığını, kocasının kumar oynadığını, alkolik olduğunu ve uyuşturucu kullandığını belirtti. Kardeş Kazım Bulut da Emine Bulut’un kızını babasına göstermeme gibi bir çabasının olmadığını, aksine Varan’ın baba olarak kızıyla zaten ilgilenmediğini, haftada bir kez görme hakkı olmasına rağmen 2-3 ayda bir görmek istediğini söyledi.

“BİR YIL SIK SIK TARTIŞMALAR YAŞADI”

Ablasının son bir yıl içinde Fedai Varan ile pek çok kez temasa geçtiğini, şiddetli tartışmalar yaşandığını belirterek, olayın büyümesini engellemek ve ailesine zarar gelmesinin önüne geçmek için bu durumdan yakınlarına bahsetmediğini söyledi.

“O GÜN KARAKOLA GİDİP ŞİKAYETTE BULUNDU”

Kazım Bulut’un verdiği bilgiye göre olay günü şunlar yaşandı;

Fedai Varan, kızını görmek istediğini söyledi. Emine Bulut kızını alarak Varan ile görüşmeye gitti. Bir kafede görüşen Bulut ve Varan arasında tartışma çıktı ve Varan, Bulut’u ölümle tehdit etti. Bunun üzerine Emine Bulut karakola giderek şikayette bulundu. Varan, Bulut’u takip etti. Onu ve kızını bir dolmuşa binerken gördü. Varan, Bulut’u kolundan tutup indirmeye çalışırken dolmuş şoförü ve olayı gören birkaç kişi daha araya girmek ve Fedai Varan’ı oradan uzaklaştırmak istedi. Ancak Emine Bulut yanında kızı da olduğu için olayın büyümesinden endişelendi ve dolmuştan inip eski kocasıyla görüşmek zorunda kaldı.

Devamında Menderes Caddesi’ndeki bir köfte lokantasına geçildi ve çıkan tartışma sonrasında kamuoyuna da yansıyan vahşet anları yaşandı.

Olay anında çevredekilerin yaralı olan Emine Bulut’la değil, Fedai Varan’ın dışarı çıkarmakla ilgilendiğini söyleyen Kazım Bulut, kardeşinin hastanede değil olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.