Emina Sandal, ayrılık haberlerini ilk defa onayladı

Eşi Mustafa Sandal ile boşanacakları magazin gündemine bomba gibi oturan Emina Sandal, ayrılık haberlerini ilk defa onayladı.

Oğullarının doğumgününü partisinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sandal, hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. “Boşanıyoruz her şey net!” diyen şarkıcı, sosyal medyada soyadını değiştirmesine ”Soyadımı değiştirmedim kendi ülkemde öyle tanınıyorum. Ama dava bittikten sonra değiştireceğim. Bütün insanlar dünyada özgür. Mustafa ve benim durumum belli. Bitti maalesef. “ cevabını verdi. Öte yandan eski aşkı Marko Miskoviç ile tekrar görüşmeye başladığı konuşulan şarkıcı, konuyla alakalı ”Sırp basınında böyle bir şey var. 14 yaşımdan beri onlar benimle ilgili hiçbir skandal bulamadılar. Böyle bir fırsatı değerlendirdiler. Ben Marco’yu 11 senedir hiç görmedim. Ne oturdum ne de kahve içtim.” şeklinde konuştu.

Gazetecilerden “Üzgün ve yıpranmış hissediyor musunuz?” sorusuyla karşılaşan Sandal ”Üzülmez mi insan? On senelik evlilik bitiyor. Zor bir durum. Arada çocuklar var. Hayatta en zor şeylerden birisi boşanmak. Spor yapıyorum diye hayata devam ediyor haberleri çıkıyor. Çok üzülüyorum. Ben sporu sağlıklı olmak için yapıyorum. Emina Sandal para harcıyor diye haberler çıkıyor… Ben 19 yaşımdan beri kendi paramı kazanıyorum. Şimdi de kendi paramı harcıyorum.“ diyerek yıprandığını belirtti. Mustafa Sandal ile görüşmeye devam edeceklerini dile getiren güzel şarkıcı sözlerine şöyle devam etti ”O çocuklarımın babası hayatımdaki en önemli adamlardan. Görüşmeye tabii devam edeceğiz. Çok iyi bir insan.“

blank

“İHTİYACIMI KENDİM KARŞILADIM!”

Evliliğin maddi konular nedeniyle bittiği yönünde çıkan haberlere ”Evlilikte para senin benim diye bir şey yok. Ne o beni bitirdi ne de ben onu. Birçok ihtiyacımı ben kendim karşıladım. “ diyen şarkıcı, mal ayrımı konusunda da;”Benim için önemli olan eşimin ve oğullarımın mutluluğu. Ben aç bir kadın değilim. Hayatım boyunca çalışırım. Mustafa ile nasıl anlaşırsak öyle olacak.“ dedi. Ayrılık sürecinde çocuklarının psikolojisinin etkilenip etkilenmediğinde ise ”Çocuklar ayrılacağımızı biliyor. Biz zaten altı aydır ayrı yaşıyoruz. Çocuklar o süreci atlattı. Son hamleler vardı fakat gerçekten denedik olmadı. Aşk bitiyor işte. Arkadaşlık bitmiyor. Duygular bitiyor. Onda da bende de üzüntü var.“ diyen Sandal ”Çocuklar bende kalacak. Ama Mustafa istediği an gelip alabilir. Türkiyede yaşacağım çocukları burda benim. Türkiyeyi çok seviyorum. Benim kendi ülkemde de kariyerim var. Türkiye’de hep Mustafa’nın arkasında kaldım. Öyle istedim. Benim hayatımda şu an birisi yok. Uzun zaman da istemiyorum asla! Sadece çocuklarım için çabalacağım ve çalışacağım.“ diyerek sözlerine noktayı koydu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.