Emina Jahovic, Sırp işadamının yakın takibinde

Sırp basını, ünlü işadamı Dejan Popoviç’in Mustafa Sandal’ın boşanma aşamasında olduğu Emina Jahovic’i yakın takibe aldığını yazdı.

Sırp basınında Mustafa Sandal’la boşanma aşamasında olan Emina Jahovic için ilginç bir iddia ortaya atıldı. ‘Alo’ adlı internet sitesinde ünlü Sırp işadamı Dejan Popoviç’in Emina’yı yakın takibe aldığını yazdı. Haber metninde yer alan iddialara göre, sosyal ağlarda popüler olan ve Instagram’da 11 bin takipçisi bulunan işadamı, sadece Emina Jahovic’i takipçisi listesine ekledi. Ülkesinde yaptığı çapkınlıkların yanı sıra özel hayatıyla da adından bahsettiren ünlü işadamı, bir tek Emina Jahovic paylaşımlarını yakından takip ediyor.

Emina Jahovic ise Dejan Popoviç’i sosyal medyada takip etmiyor. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.