Emel Sayın, Ayten Alpman’ı unutmadı

Şarkılarıyla ve filmleriyle hayatımıza renk veren müzik dünyasının eşsiz seslerinden Emel Sayın 20 Nisan Cumartesi akşamı, Selçuk Tekay şefliğinde 50 kişilik orkestrasıyla TİM Show Center’da hayranlarıyla buluştu.

Konserinde alışılagelmiş repertuarının dışına çıkan sanatçı, Sezen Aksu’dan ‘Elveda’ ve Şehrazat’tan ‘Hesap Ver’ şarkılarını seslendirerek hayranları tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

MEHMET ALİ ERBİL’E CANLI BAĞLANTI

İki buçuk saat sahnede kalan Emel Sayın, programın ikinci bölümünde ‘Bir Başka Gece’yi yıllarca birlikte sunduğu Mehmet Ali Erbil’e telefonda canlı yayın bağlantısı yaptı. Tüm misafirlerin alkışları eşliğinde Mehmet Ali Erbil’e ‘Merhaba’ diyerek söze başlayan Emel Sayın, usta oyuncunun sağlık durumunu sordu. Erbil, “6 aydan sonra ilk defa kamuoyu önünde canlı yayında sesimi duyuruyorum” dedi. Kendisinden dualarını esirgemeyen sevenlerine teşekkür eden Mehmet Ali Erbil, Emel Sayın’dan da bir şarkı isteğinde bulundu (‘Menekşelendi Sular’). Emel Sayın şarkısını okurken Mehmet Ali Erbil telefondan şarkıyı canlı dinledi.

EMEL SAYIN, AYTEN ALPMAN’I UNUTMADI

Konser tarihinin Ayten Alpman’ın ölüm yıldönümüne denk gelmesi sebebiyle, Emel Sayın ‘Memleketim’ adlı şarkıyı seslendirdi ve tüm salon alkışlar eşliğinde usta sanatçıyı andı.

Emel Sayın, 23 nisana ithafen konser sonunda 10.yil maaşı okundu.. Seyirciler hep bir ağızdan marsa eşlik etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.